Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
29. august 2013
Flasket
24. september 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
58,9
OG/FG
1,070 / 1,026
Bitterhet (IBU)
24,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
49,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

15.666 kg Munich II (97.21%)
0.450 kg Chocolate (2.79%)

Humle og krydder

100.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2 g/L)
50.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1 g/L)
50.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (1 g/L)

Andre ingredienser

2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

60 min @ 68 grader
10 min @78 grader

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

6 rør

Informasjon om gjæring

Primary: 28 days @ 10° C
Secondary: 14 days @ 20° C
Lager: 28 days @ 15° C

Kommentarer


[BBcode]