4,3 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Caramel Crystal Malt 120 EBC
400 g Caramel Malt Lys 30 EBC
400 g Hvete Malt 5 EBC
200 g Victory Malt 55 EBC
400 g Lys ekstrakt 5 EBC
200 g Bordsukker 5 EBC
40 g East Kent Goldings pellets 4,29% AA (60 min)
20 g Hallertauer Mittlefure pellets 1,57% AA (15 min)
1 teskje Irish Moss (15 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)
Koke opp 20L vann til 72 grader
Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader
Koke opp 10L vann til 75 grader
Meske i 10L i 20 min på 70-72 grader
WLP530 Abbey Ale
2 rør
Gjæret 2 uker på gjæringskar i 15-18 grader