Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
26. januar 2018
Flasket
14. februar 2018
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1085 / 1021
Bitterhet (IBU)
67,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
47,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter pale malt 5 EBC 11700g
Pilsner malt 3 EBC 2400g
Caramalt 35 EBC 1000g
Pale malt 7 EBC 800g

15900g

Humle og krydder

East Kent Golding 5,1% 100g 60min
Citra 14,2% 35g 60min
Target 10% 60g 45min
East Kent Golding 5,1% 70g 20min
Whirfloc 15min
Citra 14,2% 50g 10min
Target 10% 50g dry
Citra 14,2% 50g dry
East Kent Golding 5,1% 50g dry

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Meske 67 grader 60 min

Koke 90 min

Gjærtype

Safale us-05

Gjærmengde

4 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret i 2 stk plastkarr på 25 l stk 20 grader 18 dager.

Kommentarer

Tilsatt 7 gram sukker per liter for karbonering.


[BBcode]