Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
1. juni 2015
Flasket
29. juni 2015
Alkoholstyrke
8,9%
Farve (EBC)
26
OG/FG
100 / 32
Bitterhet (IBU)
45,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
33,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

9.55kg Pale alemalt
200g Aromatic malt
200g Dark chrystal malt
50g Cara aroma

Humle og krydder

120min 25g Magnum 14.6%

Andre ingredienser

1ss pH 5.2
4g Kalsiumklorid
4g Kalsiumsulfat

Meskeinformasjon

65 grader 80min
Lak temperatur 72 grader

Gjærtype

Windsor + Safale s04

Gjærmengde

1poser

Informasjon om gjæring

23 grader.
Posen med safale s04 ble tilsatt 12h etter windsor ale yeast.

Kommentarer

Total koketid 2.5h


[BBcode]