Klasse
10D Saison
Brygget
6. februar 2013
Flasket
4. mars 2013
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
165
OG/FG
1062 / 1009
Bitterhet (IBU)
37,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

10000 gram Pilsner malt
2500 gram Vienna malt
2500 gram Hvete malt
1000 gram Crystal hvete malt

Humle og krydder

150 gram East Kent goldings 5% i 60 min.
50 gram East Kent goldings 5% i 10 min.

Andre ingredienser

50 gram tørket blæretang, knust siste 15 min.

Meskeinformasjon

60 min. i 67 grader
10 min. i 76 grader

Gjærtype

Saison Ale yeast WLP565

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Primærgjæring 9 dager i 26 grader
Sekundærgjæring i 15 dager i 29 grader

Kommentarer


[BBcode]