Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
10. februar 2013
Flasket
1. mars 2013
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1053 / 1007
Bitterhet (IBU)
16,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
235,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g pilsener malt
1000g flaket hvete
1500 g hvetemalt
300 g havregryn

Humle og krydder

30 g Hallertau MF 4,6 %90 min
10 h Hallertau MF 4,6 % 10 min

Andre ingredienser

Trukket 10 min i kokt vann, avsilt og tilsatt på slutten av koking:
Appelsinzest tørket 30 g
Koriander 7 g
Ingefær 10 g

3 g gips og 3 g kalsiumklorid tilsatt bryggevann

Meskeinformasjon

Gjærtype

WLP 400

Gjærmengde

1,5 l starter fra et rør

Informasjon om gjæring

Gjæringstemp 20 grader C

Kommentarer


[BBcode]