Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
27. november 2016
Flasket
21. desember 2016
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
16,5
OG/FG
1,056 / 1,011
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,2l
Mengde ferdig øl
15,5l
Gjærbare ingredienser

Pale ale 3 Kg
Munich Dark 0.5 Kg
Rugmalt 460 Gr
Pilsner Malt 300Gr
Carahell 250Gr
Wheat Malt 167 Gr
Black Malt 17Gr

Humle og krydder

Azacca 16.7gr 60 min
Azacca 12.5gr 20 min
Halertrau Blanc 16.7gr 20 min
Azacca 12.5gr 0 min
Halertrau Blanc 25gr 0 min
Azacca 29.2gr tørrhumle
Halertrau Blanc 16.7gr tørrhumle

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Eit stegs mesking 66C i 1 time
Utvasking 75C i 10 minutter

Gjærtype

Wlp 500

Gjærmengde

1 Liter Starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring i 20 grader i 7 dager
Sekundærgjæring med tørrhumle i 17 dager

Kommentarer


[BBcode]