Klasse
3B Bock
Brygget
30. september 2012
Flasket
18. november 2012
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
36
OG/FG
1063 / 1013
Bitterhet (IBU)
25,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

10kg Munich schill malz
2250 gram pilsner
500g special b
500g crystal 150ebc
350g muscovado

Humle og krydder

54g saaz 3% 60 minutter
38g Hallertauer Mittelfrueh 4% 30 minutter

Andre ingredienser

2g natron pr 10 liter vann i mesken
1,5g calcium chloride pr 10 liter i mesken

Meskeinformasjon

52 grader i 30 minutter
68 grader i 30 minutter
fly sparge 75,6 grader

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

Starter ihht. mrmalty

Informasjon om gjæring

10 grader i 18 dager, diacetylrest til 14 grader i 2 dager, lagring i 2 uker til 1 grad.

Kommentarer

Fikk lavere effektivitet enn beregnet


[BBcode]