Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
5. desember 2014
Flasket
4. januar 2015
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
65
OG/FG
1,056 / 1,016
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4kg Maris Otter
1,5kg Lettkokt havregryn
0,6kg Caramalt 120EBC
0,3 Chocolate Rye
0,3 Roasted Barley

Humle og krydder

50g East Kent Goldings - 60min
40g Fuggles - 15 min

Andre ingredienser

Prøvde litt eikechips, men ikke nok til å sette preg. Hadde glemt at jeg gjorde det helt til jeg gikk tilbake i oppskriften for å fylle inn dette skjemaet.

Meskeinformasjon

75min 63grader

Gjærtype

Whitbread Ale

Gjærmengde

3dl Slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret 2-3 uker på 18-20 grader

Kommentarer


[BBcode]