5,00 kg maris otter Pale Ale malt
0,40 kg castle malting wheat blanc
0,50 kg warminster mørk crystal, 200 ebc
0,80kg warminster Pale chocolate ebc 380-600
0,80 kg roasted barley 1300-1600 ebc
1,5 kg lys DME
62 g northern brewer (7,7%a.a) 60 min
49 g -||---------------------------- 30 min
24 g -||---------------------------- 15 min
57 g East Kent Goldings (5% a.a) 15 min
85g -||-------------------------------3 min
57 g -||------------------ tørrhumling på dag 8
64 grader C i 90 min
72 grader C i 15 min
WLP004
2 liter slurry
Vørteren tilsettes ren oksygen
Starter gjæring på 18 grader
Øker til 23 grader under stormgjæring. Deretter 21 grader frem til tapping
Primes med114 gram sukker som sukkerlake, tappes til flasker og lagres i 21 grader i to uker og deretter ca 12 grader.