Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
5. januar 2018
Flasket
18. januar 2018
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
82
OG/FG
1058 / 1018
Bitterhet (IBU)
30,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3.400 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (60.07%)
0.750 kg Flaked Oats (13.25%)
0.400 kg Munich I (7.07%)
0.280 kg American - Caramel / Crystal 60L (4.95%)
0.280 kg German - De-Husked Caraf I (4.95%)
0.200 kg Chocolate (3.53%)
0.200 kg United Kingdom - Pale Chocolate (3.53%)
0.150 kg United Kingdom - Roasted Barley (2.65%)

Humle og krydder

28.0 g Centennial Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.3 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.

Gjærtype

S-04

Gjærmengde

2x11 gram

Informasjon om gjæring

Fermented at 20°C with Safale - English Ale Yeast S-04

Kommentarer


[BBcode]