Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
12. februar 2013
Flasket
10. mars 2013
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
70,6
OG/FG
1076 / 1016
Bitterhet (IBU)
35,7 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

3,00 kg Munich malt - 10L
3,00 kg Pilsner malt
3,00 kg Vienna Malt
0,25 kg Caramunich Malt
0,25 kg Chocolate Malt
0,25 kg Special B Malt
0,10 kg Black Malt
0.75 kg Muscovado sukker

Humle og krydder

90,00 gm Saaz [4,00 %] (60 min)
30,00 gm Saaz [4,00 %] (15 min)

Andre ingredienser

Servomyces og Irish moss 10 min før kokeslutt

Meskeinformasjon

90 min ved 66C

Gjærtype

Wyeast 2001 Urquell lager

Gjærmengde

gjenbruk fra tidligere brygging

Informasjon om gjæring

12 dager ved 20C
Lufting med luftestein ved start og etter 24 timer

Kommentarer


[BBcode]