Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
5. januar 2014
Flasket
22. januar 2014
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1,065 / 1,013
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,50 kg Pale Malt
1,00 kg Munich Malt
0,50 kg Wheat Malt
0,30 kg Carapils (4 EBC)
0,10 kg Dark Crystal Malt (275 EBC)
0,10 kg Rye Malt
0,20 Dark candi sugar (500 EBC)
0,15 Clear candi sugar (1 EBC)

Humle og krydder

27 g Wakatu (7,1 % AA) - 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C i 75 minutter
75°C utmesk (10 min)

Gjærtype

White Labs Abbey Ale

Gjærmengde

2 tuber

Informasjon om gjæring

Gjæres på 19 grader i 2 uker

Kommentarer

Vannjustering
3,0 gram Gypsum
2,5 gram natron
2,5 gram CaCl
0,5 gram kalk


[BBcode]