Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
27. juli 2016
Flasket
15. august 2016
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1063 / 1010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

5.2 kg Pilsner malt 77.6%
0.6 kg Hvitt sukker 9%
0.6 kg Hvetemalt 9%
0.3 kg Aromatic 4.5%
6.7 kg Total

Humle og krydder

10 g Magnum Pellet 60 min
20 g Hallertau Mittelfruh Pellet 30 min
30 g Hersbrucker Pellet 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min

Gjærtype

WLP500

Gjærmengde

Slurry ca 350mrd cel

Informasjon om gjæring

I romtemperatur 20-23 grader

Kommentarer


[BBcode]