2,985 kg Wheat Malt, Ger (4,5 EBC)
2,025 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,8 EBC)
0,400 kg Munich Malt (23,6 EBC)
0,125 kg Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC)
0,035 kg Carafa Special III (Weyermann) (925,9 EBC)
25,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 60min
15,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 15min
2 g/10liter Gypsum i vann
0,5 tsp Gjærnæring
45c 20min
67c 40min
76c 10min
WLP380
Ihht. MrMalty.
17grader 14 dager. Økte til 20 mot slutten for å se om den kom litt lenger ned.
Oppskrift fra The Great Bavarian Weissbier Project på nothernbrewer:
http://forum.northernbrewer.com/viewtopic.php?t=40751