Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
29. april 2013
Flasket
19. mai 2013
Alkoholstyrke
10,4%
Farve (EBC)
106
OG/FG
1,110 / 1,032
Bitterhet (IBU)
110,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

7.70 kg. Pale Malt (5.9 EBC)
1.1 kg. Crystal malt (60 L)
0.5 kg. Chocolate malt (886.5 EBC)
0.5 kg. Munich malt (17.7 EBC)

4 gram sukker pr. liter i flaskingen

Humle og krydder

76.4 g chinook (11% Alfasyre) - 90 min.
23.8 g. Centennial (10% A) - 15 min.
23.8 g. Centennial ----"---- - 3 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min - 65 grader.

Gjærtype

Nøgne Ø, IPA

Gjærmengde

ca. 1/2 liter

Informasjon om gjæring

22 grader i tre uker. Stakk om - tilførte sukker for ettergjæring på flaske - satt flaskene på 25-28 grader i en uke - deretter kaldt.

Kommentarer


[BBcode]