Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
14. desember 2014
Flasket
15. februar 2017
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1060 / 1006
Bitterhet (IBU)
15,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Malt og bær (morell)

Humle og krydder

Cascade
Kanelstang, vanilje, eikespon

Andre ingredienser

Slurry fra tidliger batch

Meskeinformasjon

En stegs infusjon

Gjærtype

W1007 + 3763

Gjærmengde

1 pakke av hver

Informasjon om gjæring

Første året på gjærkaka.
1 år på fat m co2

Kommentarer

"Blended"
Mix av tidligere surøl (slurry) og etterfyllt ballongen med rester fra annen brygging


[BBcode]