Klasse
8D Porter
Brygget
19. januar 2017
Flasket
2. februar 2017
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
50,3
OG/FG
1,054 / 1,018
Bitterhet (IBU)
28,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

9.25 kg Maris Otter Malt 79.5% of grist
0.93 kg Brown Malt 8% of grist
0.93 kg Crystal 8% of grist
0.52 kg Carafa II malt 4.5% of grist

Humle og krydder

80.00 g Fuggles 4.2% @ 60 minutes
58.00 g Hallertau Mittlefrueh 2.7% @ 60 minutes
56.25 g Fuggles 4.2% @ 10 minutes

Andre ingredienser

1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes
1 ts Yeast Nutrient @ 15 minutes

Meskeinformasjon

60 min @ 67 grader
10 min @ 78 grader

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

3 rør

Informasjon om gjæring

Primary: 14 days @ 19° C
Secondary: 14 days @ 20° C
Age: 14 days @ 4° C

Kommentarer


[BBcode]