Klasse
10D Saison
Brygget
2. februar 2017
Flasket
18. februar 2017
Alkoholstyrke
7,9%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,058 / 0,998
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,5l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

4.76 kg pils
0.34 kg Munich 10 Lovibond
0.34 kg hvetemalt
0.06 kg caragold
0.3 kg farin

Humle og krydder

60g hallertauer mittelfruh @ FWH
40g hallertauer mittelfruh WP 20 min hvorav ca 10 minutter var rett under 79 grader.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min @ 64 grader C
10 min @ 78C

Gjærtype

Belle Saison

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

Rehydrert gjær, ren O2 i 2 minutter, pitchet på 18 grader og latt stå 1 uke på ca 20C, og en uke på ca 22-23C (romtemperaturer)

Kommentarer


[BBcode]