15 kilo Maris Otter palemalt
0,7 kilo Crystalmalt
0,5 kilo Hvetemalt
340 gram sukker til flaskekarbonering
60 minutter kok: 115 gram Chinook (12%)
15 minutter kok: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%)
5 minutter kok: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%)
Tørrhumling 7 dager: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%)
Mineraler i mesk: 22 gram Kalsiumsulfat, 5,5 gram Natron, 5,5 gram CaCo3 (kritt)
Mineraler i skyllevann: 5,2 gram Kalsiumsulfat
10 minutter kok: 1 ts Wyeast gjærnæring og 1 tablett Whirlfloc
Mesket i 90 minutter på 67 grader. 5 minutter mashout på 77 grader. Kontinuerlig skylling.
WLP 001
2 pakker + starter
18 grader i 7 dager
20 grader i 7 dager
20 grader i 14 dager, ettergjæring på flasker