Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
5. januar 2017
Flasket
22. januar 2017
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
34
OG/FG
1061 / 1012
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner 70%
Munich 15%
Special B 8%
Aromatic Malt 4%
Biscuit Malt 2%
Roasted Barley 1%

Humle og krydder

Nugget for Bittering

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single infusion, 65 degC, 60 min

Gjærtype

wlp530

Gjærmengde

280B

Informasjon om gjæring

Primary fermentation: 4 days @ 18degC
Secondary: 10 days with increase of 0.6 degC per day, up to 24 degC
Cold crash at 5 degC

Kommentarer


[BBcode]