Klasse
13E Andre tilsetninger
Brygget
15. mai 2015
Flasket
5. juni 2015
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1,085 / 1,020
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

70% Munich Malt
15% Pilsner Malt
15% Vienna Malt

Humle og krydder

8g Magnum @ 60 min
45g Mittelfrueh @ 60 min
15g Mittelfrueh @ 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket på 66 grader i en time med dobbel dekoksjon for å nå utmesktemperatur

Gjærtype

WLP820

Gjærmengde

Slurry fra Märzen

Informasjon om gjæring

11 grader til 50% attenuering, deretter rolig opp til 18 grader og holdt en uke

Kommentarer

Ølet er en doppelbock


[BBcode]