Klasse
10D Saison
Brygget
8. juli 2012
Flasket
13. august 2012
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
24
OG/FG
1060 / 1006
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

3800 g Pale malt
500 g Munich I
400 g Rug malt
400 g Havregryn
200 g Aroma malt
100 g Special B

Humle og krydder

30 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 60 min
35 g Saaz 3.5 %, 15 min
35 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 5 min

Andre ingredienser

Vannjustering, gjærnæring, irish moss.

Meskeinformasjon

Mash-in 61 grader, 90 min 66 grader, 5 min 72 grader, 5 min 78 grader

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

Slurry fra tidligere brygg

Informasjon om gjæring

Gjæret 5 uker i boden, ca. 15 grader

Kommentarer


[BBcode]