Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
7. januar 2017
Flasket
22. februar 2017
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
58
OG/FG
1060 / 1008
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,7l
Gjærbare ingredienser

4000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
1000 gr. Munich malt, EBC 25
50 gr. Carafa Special II, EBC 1150
500 gr. Muscovado sugar, EBC 550

Humle og krydder

20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00
7,5 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 60 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP 530 Abbey Ale

Gjærmengde

2x pakker

Informasjon om gjæring

19-22 grader 13 dager

Kommentarer


[BBcode]