12 kg Pilsnermalt (Sophus Fuglesang)
10 kg Mørk hvetemalt (Heidelberg Germeny)
320 gram demerarasukker kokt i 1 liter vant for ettergjæring på flaske
50 gram Hallertau pellets 15.4% 90 minutter
50 gram Saaz pellets 3.4% 10 min
1/2 dl kalsiumklorid ved innmesking
1 tablett Protaflac ved 10 minutter igjen av koketid
Direkte innmesking 67 grader og 50 - 55 liter vann
Forsukringstid 60 minutter
Deretter 76 grader vann for avrenning til 100 liter vørter i kokekar
Fermentis Safbrew WB-06
1 pakke 1 liter i starter
Kokt opp 1 liter vørterøl for å få ut Co2 tilsatt 2 ss maltekstrakt.
Kjølet ned til 18 grader og så pisket inn 1 pk Fermentis Safbrew WB-06 dagen før brygging.
Usikker på om dette ølet er riktig klassifisert for å delta i klassen 7B Dunkelweissen