Klasse
2B Wiener
Brygget
28. desember 2013
Flasket
21. januar 2014
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1056 / 1016
Bitterhet (IBU)
24,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
33,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

5600 gram Castle pale malt 6ebc
1500 gram Castle munchener malt 15ebc
160 gram Muntons krystall 400ebc

Humle og krydder

40 gram Challenger blomst 6,5% i 60 min
25 Saaz blomst 3,5% i 8 min ved endt koking

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 67 grader i 60 min
Siling i 90 min

Gjærtype

Wyeast 2042 Danish l

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæring ved 9 grader i 24 dager
120 gram sukker til ettergjæring 17 grader i 8dager

Kommentarer

Nytes best fra 12-14


[BBcode]