Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
12. februar 2015
Flasket
3. mars 2015
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
7,6
OG/FG
1,056 / 1,008
Bitterhet (IBU)
28,9 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

59.3 % Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC)
16.7 % Pale Malt (2 Row) Bel (5.9 EBC)
16.7 % Wheat, Torrified (3.3 EBC)
7.4% Cane (Beet) Sugar (0.0 EBC)

Humle og krydder

45.00 g   Saaz [4.00 %] - Boil 60.0 min
20.00 g   Willamette [5.50 %] - Boil 30.0 min
10.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 0.0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB:
65 degrees for 60 min, mash out and hold for 10 min on 76 degrees

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Belgian Ale (White Labs #WLP550)

20 Celsius for 19 days.

Kommentarer


[BBcode]