3600 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 65,1 %
550 g Oats, Flaked (2,0 EBC) 9,9 %
250 g Dark Crystal Malt 240 EBC (240,0 EBC) 4,5 %
250 g Pale Chocolate Malt TF (600,0 EBC) 4,5 %
250 g Roasted Barley (Thomas Fawcett) (1200 EBC) 4,5 %
250 g Victory Malt (49,3 EBC) 4,5 %
250 g Wheat, Flaked (3,2 EBC) 4,5 %
130 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000 EBC) 2,4 %
50 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60 min 27,2 IBUs
25 g Fuggle [4,50 %] - Boil 30 min 9,4 IBUs
25 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs
25 g Fuggle [4,50 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs
Infusjonsmesk med 16 liter vann, 67 grader i 60 min. Oppvarming til 72 grader over 10 min og hold i 10 min. Kontinuerlig skylling med 16 liter vann ved 75 grader.
White Labs #WLP005
2 pkg
Startet gjæring på 19 grader, økt til 20 grader etter 7 dager. Tappet på fat etter 19 dager.