Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
10. februar 2018
Flasket
20. februar 2018
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1051 / 1014
Bitterhet (IBU)
14,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

i kilo
Best Hvetemalt 3
Best Pilsenmalt 1,5
Melanoidin 0,125
Vienna 0,125

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh 2016 22,5G 4,5%AA 60min
Hallertau Mittelfruh 2016 10G 4,5%AA 15min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

innmesk 63C, direkte stigning til 70C ila 30 minutter. 70C i 20 - 78C i 10.

Gjærtype

WLP380

Gjærmengde

2pk i starter

Informasjon om gjæring

17C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]