Klasse
13B Krydret øl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
25g lime blader, 25g ingefer, 50g sitrongress tilsatt 2 min kok og var med under kjøling.
Brygget
2. desember 2014
Flasket
16. desember 2014
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1064 / 1010
Bitterhet (IBU)
31,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 10000 g
Wheat Malt 3 EBC 3000 g
Special 230 EBC 300 g
Dextrose 0 EBC 200 g
Cara Pils 5 EBC 700 g

Humle og krydder

Centennial 10% alpha 50 g 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 25 g 15 minutes
Saaz 2.8% alpha 15 g 1 minutes
25g lime blader, 25g ingefer, 50g sitrongress tilsatt 2 min kok og var med under kjøling.

Andre ingredienser

1/2tabelett pr.25 liter protafloc 15 min kok
Gjærnæring 1 min
Brewers Clarex 7 dråper pr. 25 liter.
Karbonert med 8g pr liter.

Tilsetter 500g havregryn i mesken

Meskeinformasjon

Mash schedule: 64 degrees for 90 minutes, 77 degrees for 10 minutes.

Gjærtype

Yeast: WLP655 Belgia

Gjærmengde

2 liter gjærstarter

Informasjon om gjæring

22 grader i 2 dager
25 grader i 12 dager

Kommentarer


[BBcode]