Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
26. mai 2013
Flasket
9. juni 2013
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
13,8
OG/FG
1,082 / 1,012
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
7,0l
Gjærbare ingredienser

3 kg Pale Malt 5 EBC
150 g Caramalt 30 EBC
150 g Hvete Malt 5 EBC
150 g Lys Spraymalt
150 g Bordsukker

Humle og krydder

30 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (60 min)
10 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (15 min)
15 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (5 min)

Andre ingredienser

Irish moss
klarningsmiddel

Meskeinformasjon

75 min på 68 grader så 20 min på 71 grader

Gjærtype

WLP500 Trappist Ale

Gjærmengde

1.5L Gjærstarter

Informasjon om gjæring

Romtemperatur (ca 21 grader) i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]