Klasse
10D Saison
Brygget
19. november 2013
Flasket
10. desember 2013
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
8,4
OG/FG
1060 / 1007
Bitterhet (IBU)
26,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

9,00 kg Pilsner
1,00 kg Vienna Malt
0,50 kg Munich Malt - 10L
0,50 kg Wheat, Flaked
0,50 kg Sugar

Humle og krydder

50,00 g Goldings, East Kent [6,00 %] - Boil 75,0 min
40,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 45,0 min

Andre ingredienser

2,00 tsp Irish Moss (Boil 1 mins)
2 stk Servomyces (Boil 10 mins)

Meskeinformasjon

1 meskesteg ved 64.5C
2.5L vann per kg malt
2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer

Gjærtype

Wyeast 3711

Gjærmengde

6L starter

Informasjon om gjæring

7 dager ved 20C

Kommentarer


[BBcode]