Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
29. november 2014
Flasket
22. februar 2015
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
65,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

10 kg plismalt
1kg lys Munchener
4 kg kokt ris
0,5 kg carapils
0,9 kg flaked mais

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh 160 g, 60 min
Hallertau mittelfru 80 g, 5 min
Blomst i pose

Andre ingredienser

Irish moss
Gelatin ved fating

Meskeinformasjon

52 grader: 30 min,
oppvarming til 66 grader:
60 min
66 grader: 60 min

Gjærtype

WLP 800

Gjærmengde

Slurry 1-2 liter

Informasjon om gjæring

21 dager: 8-12 grader
Ettergjæring på fat 18 grader: 7 dager

Kommentarer


[BBcode]