6000 g Pilsner malt (3 EBC)
1000 g Special B (350 EBC)
1300 g kandissukker (20 min. kok)
500 g sukker (-20 min. kok)
500 g Biscuit malt (50 EBC)
500 g Torrified Wheat (5 EBC)
-60 min:
40 g Styrian Goldings (3,8 %)
-30 min:
40 g Styrian Goldings (3,8 %)
-15 min:
0,5 tsk. allehånde
0,5 tsk. svart pepper
1 stk. Whirlfloc
1 tsk. gjærnæring
-5 min:
20 g Styrian Goldings (3,8 %)
Med i gjæringskaret i 20 dager:
1000 g kirsebær
500 g svisker
0,5 tsk. allehånde
Infusjonsmesking: 45 min. @ 68 grader.
Partiskylling.
WLP500 WLP530 WLP540
1 rør av hver
20 dager med frukt ved ca 17 grader
10 dager etter frukten var fjernet ved ca 18 grader