Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
20. mai 2013
Flasket
10. mai 2013
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
38
OG/FG
1056 / 1008
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1600 g
Vienna 7 EBC 1200 g
Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 800 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g
Cara Munich 100 EBC 100 EBC 250 g
Special B 230 EBC 230 EBC 250 g
Wheat Malt 3 EBC 250 g
Flaked Wheat 3 EBC 1000 g

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 20 g 60 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

70 graders mesk i kjøleboks i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader

Gjærtype

Wyeast 3763

Gjærmengde

2 pk.

Informasjon om gjæring

2 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend (3 mnd. gammel gjær), derav to pk.

Kommentarer


[BBcode]