Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
31. januar 2013
Flasket
20. februar 2013
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1049 / 1010
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
43,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 7000g
Caramalt 30 EBC 500g
Cara Crystal 150 EBC 500g

Humle og krydder


Amarillo 9.2% alpha 73 g 15 minutes
Chinook 11.6% alpha 73 g 5 minutes
Citra 11.9% alpha 50 g 5 minutes
Citra 11.9% alpha 50 g dry hopped

Andre ingredienser

Vannjustering: CaSO4 3g/10 l, CaCO3 (mesk) 1g/10l og NaHCO3 (mesk) 1g/10l. Gjærnæring og klarningsmiddel.

Meskeinformasjon

67 degrees for 70 minutes, 71 degrees for 20 minutes.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

18 - 19 grader i 14 dager.

Kommentarer


[BBcode]