Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
24. oktober 2016
Flasket
12. desember 2016
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
5,9
OG/FG
1048 / 1011
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 4,1 kg
Acidulated malt 0,2 kg
Flaket bygg 0,2 kg
Melanoidin malt 0,1 kg

Humle og krydder

Magnum 22 g @ 60 min
Mittelfrüh 25 g @ 15 min
Mittelfrüh 25 g @ 0 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

Innmesk 62 grader 15 min
Maltoserest 66 grader 45 min
Utmesk 78 grader 10 min

Gjærtype

WLP940

Gjærmengde

450 mrd celler

Informasjon om gjæring

Pitchet på 9 grader
10 dager på 11 grader
10 dager på 13 grader
2 dager i romtemperatur

Kommentarer


[BBcode]