Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
17. januar 2016
Flasket
6. februar 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1,051 / 1,013
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5000g Pale malt (84%)
800g Caramel malt 40EBC (13%)
200g Hvetemalt (3%)

Humle og krydder

10g Mosaic 12% @ 60m
10g Mosaic 12% @ 30m
20g Mosaic 12% @ 15m
30g Mosaic 12% @ 5m
29g Mosaic 12% @ 0m

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Trinn 1: 63-64 ºC i 90 min
Trinn 2: 78ºC i 30 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

3.5 dl tykk slurry

Informasjon om gjæring

17-20ºC i 3 uker

Kommentarer

6.4 gram sukker per liter for karbonering.


[BBcode]