Klasse
8A Dry stout
Brygget
7. januar 2017
Flasket
30. januar 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
105
OG/FG
1,056 / 1,015
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,5l
Gjærbare ingredienser

5.3 kg Pale malt
0.88 kg Roasted Barley
0.66 kg Carapils
0.22 kg Malted Oats
0.15 kg Acid malt

Humle og krydder

15 gram Columbus 60 min.
20 gram Fuggles 60 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.
72 grader i 15 min.

Gjærtype

Wyeast 1084,A10

Gjærmengde

ca 240 bill celler

Informasjon om gjæring

Pitch 16,5 grader
Stigende til 21 grader over 10 dager

Kommentarer


[BBcode]