Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Sitronverbena
Brygget
2. februar 2013
Flasket
22. februar 2013
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
7,5
OG/FG
1050 / 1008
Bitterhet (IBU)
12,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2500 gram Torrified hvete
1500 gram Pilsner malt
1000 gram Rug malt
700 gram Flaket Havre

Humle og krydder

16 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 90 minutter
10 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 30 minutter
15 gram Korianderfrø 5 minutter
5 gram Sitronverbena 1 minutt

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50 grader i 30 minutter
67 grader i 60 minutter

Gjærtype

WLP400 Belgian Wit

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Primær i 14 dager @ 21 grader

Kommentarer


[BBcode]