Klasse
6E New England IPA
Brygget
10. februar 2018
Flasket
26. februar 2018
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,060 / 1,012
Bitterhet (IBU)
42,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3kg Palemalt
1kg muncih malt
1kg golden naked oats
0,5kg hvetemalt

Humle og krydder

2ml HopShot 60min
25g Galaxy, Mosaic og Citra 0min
25g G,M og C 20min steep på 80c
10g G,M og C 3dagers Dryhop
25g G,M og C KegHop

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68c i 60min

Gjærtype

Wyeast London III

Gjærmengde

1,5liter starter

Informasjon om gjæring

20C i 7 dager, overført til keg, rampet opp til 22C, så CC ned til 0

Kommentarer


[BBcode]