Klasse
9E Imperial stout
Brygget
9. april 2017
Flasket
25. april 2018
Alkoholstyrke
12,3%
Farve (EBC)
142
OG/FG
1,114 / 1,032
Bitterhet (IBU)
92,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

79% Maris Otter
3.6% Havregryn
3.6% Hvetemalt
3.6% Special B
3.1% Carafa Special 3
2.1% Roasted Barley
2.1% Cara Ruby
1% Chocolat
1% Cara Gold
1% Black

Humle og krydder

45g Hallertau Magnum @ 75min
18g Target @30min
16g EKG @15min

Andre ingredienser

CaCl, CaSO4, vann, servomyces, protaflock

Meskeinformasjon

90min @64C
+ utmesk

Tempøkning 1C/min

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Dritmye

Informasjon om gjæring

Pitch 16, opp til 19C ila fem dager, ett døgn opp til 21C siste fire dager.

Kommentarer


[BBcode]