Klasse
10C Bière de garde
Brygget
15. juni 2013
Flasket
29. juni 2013
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
6,4
OG/FG
1,062 / 1,015
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

5000g pilsner malt
350g wheat flaked
350g munich malt 20l
100g biscuit malt
350g vienna malt

Humle og krydder

25 g Northen brewer 60 min
7g tettnang 20 min
7g hallertauer M. 20 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

51 grader i 10 min
64 grader i 60 min
76 grader i 15 min

Gjærtype

wlp french ale

Gjærmengde

ett rør

Informasjon om gjæring

Gjæret to uker på 20 grader

Kommentarer


[BBcode]