Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
19. februar 2012
Flasket
3. mars 2012
Alkoholstyrke
10,7%
Farve (EBC)
27,9
OG/FG
1103 / 1023
Bitterhet (IBU)
85,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

7500 gr Pale ale malt
700 gr Muncen
500 gr Crystal 120
300 gr Melanoiden

Humle og krydder

20 gr Magnum 14.5% FWH
150 gr EKG 5.5% FWH
50 gr EKG 5 min kok

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min 65 grader
15 min 76 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

dekandert fra starter 1.5l

Informasjon om gjæring

Gjæret i kjeller ved ca 17 grader romtemperatur

Ettergjæret på flaske med 105 gr sukker.

Kommentarer

Lagert i kjeller ved 10-16 grader siden 14.03.2012.


[BBcode]