Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
19. januar 2013
Flasket
5. februar 2013
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1050 / 1013
Bitterhet (IBU)
18,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

5500 gram Hvetemal
5500 gram Pilsnermalt

Humle og krydder

45 gram Hallertauer Mittelfruh 5% 75 minutter
40 gram Hallertauer Mittelfuh 5% 15 minutter

Andre ingredienser

ca 4g kalk i mesken

Meskeinformasjon

66 grader, én time mesking

Gjærtype

3068 Weihenstephan Wheat

Gjærmengde

Informasjon om gjæring

Gjæret 2 uker på 19 grader

Kommentarer


[BBcode]