Klasse
10D Saison
Brygget
7. februar 2014
Flasket
21. februar 2014
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
4,7
OG/FG
1,057 / 1,008
Bitterhet (IBU)
22,79 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4800g pilsner malt
250g wheat flaked
130g muncher malt
250g carapils
50g acid malt
350g vienna malt
300g sukker
150g spaymalt (starter)

Humle og krydder

14g Aurora 90 min
25g styrian g 15 min
25g East kent g 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

51 grader i 5 min
64 grader i 60 min
68 grader i 5 min
75 grader i 10 min

Gjærtype

wlp 566

Gjærmengde

Ett rør

Informasjon om gjæring

Startet gjæringen på 20 grader. økte en grad hvert døgn til 30 grader ble når. holdt 30 grader i en uke. avsluttet på 20 grader i ca 3 dager.

Kommentarer


[BBcode]