Klasse
9E Imperial stout
Brygget
28. desember 2017
Flasket
23. januar 2018
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
81
OG/FG
1097 / 1022
Bitterhet (IBU)
63,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

8 kg Pale Malt
1,5 kg Munich Malt
250 g Crystal
250 g Brown malt
250 g Chocolate
300 g Roasted Barley
250 g Amber malt

Humle og krydder

Polaris 16.9% 65g på 60 minutt

Andre ingredienser

Vannjusgtering 10 g Kalsiumkarbonat + 5 g Natron I Mesk.

Meskeinformasjon

66 grader 60 minutt
75 grader 10 minutt

Gjærtype

Us West Coast M44

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

Gjæring på 18 grader i overkant av tre uker.

Kommentarer


[BBcode]