4,1 kg Best pils
0,62 kg Castle Malting munich light
0,11 kg Castle Malting arome
0,05 kg Weyermann cara pils
33 g Hallertau Mittelfruh, first wort hop
Protafloc
White Labs WLN1000
Mesking på 55 g i 10 min, 63 g i 40 min, 70 g i 20 min, 76 g i 5 min.
25L meskevann, 9,4L skyllevann.
Vannjustering:
I meskevann 2 g CaSO4, 2 g MgSO4, 1 g NaCl, 5 g CaCl2, 2,91 ml melkesyre.
I skyllevann 0.79 ml melkesyre.
WLP833
1,5 mill/ml/plato
1 pakke i 2,5 liter starter (magnetrører).
Pitch gjær på 9 grader. Gjæring på 10 grader i 10 døgn, økes gradvis til 16 over 5 dager. Coldcrash over 2 dager før flasking.
Brygget med Speidel Braumeister 20L.