Pale Malt 9 kg
Cara Malt 1 kg (20-30EBC)
Crystal 0,25 kg (60-80 EBC)
Flaket Mais 1,5 kg
Flaket Ris 1,5 kg
Cascade 85 gram (alfa 7,7 % tid 60 min)
Cascade 150 gram (alfa 7,7% tid 12 min)
East Kent Goldings 200 gram (alfa 5,8% tid 7 min)
Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann
Klarurt 18 gram tilsatt 15 min før kokeslutt
Mesketrin 1 : 56 gr C i 50 min
Mesketrinn 2 : 60 gr C i 40 min
Safale US - 05
22 gram
1. Gjæring i 6 døgn, temp. ca 18 gr. C.
Omstikking og 2. Gjæring i 7 døgn ca. 15 gr. C
Ølet er fylt på Corneliusfat og trykksatt før tapping.