Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
11. januar 2017
Flasket
25. januar 2017
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1,056 / 1,016
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 2500 g
Munich dark (15L) 2000 g
Crystal 70L 400 g
CaraAmber (23L) 400 g

Humle og krydder

Northern Brewer (7,7%), 60 min: 20 g
Northern Brewer (7,7%), 10 min: 20 g
Columbus (15,9%) 10 min: 10 g
Columbus (15,9%) 0 min: 10 g
Northern Brewer (7,7%), 0 min: 10 g

Andre ingredienser

Gjærnæring, 2g
Irish moss, 10 g

Meskeinformasjon

68C i 45 min
72 C i 15 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

11 g

Informasjon om gjæring

19 C

Kommentarer

Lagret på fat og overført til flaske 7.mars.


[BBcode]